Mitropolitul Banatului, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara

Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, în vârstă de 90 de ani, a fost internat, sâmbătă dimineaţă, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, după ce a acuzat o stare de rău, el fiind transportat cu ambulanţa la spital.

551 afișări
Imaginea articolului Mitropolitul Banatului, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara

Mitropolitul Banatului, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit lui Ionel Popescu, vicar eparhial la Mitropolia Banatului, mitropolitul Nicolae Corneanu a acuzat o stare de rău şi a fost transportat cu o ambulanţă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde medicii au decis să îl interneze pentru mai multe investigaţii.

"Pot să vă confirm că IPS este internat în momentul de faţă la Institutul de Boli Cardiovasculare. Am fost de faţă când a fost transportat la spital. Era conştient, tensiunea era bună, glicemia nu ridica probleme foarte îngrijorătoare… despre diagnostic şi evoluţia stării de sănătate nu pot să dau detalii, pentru că nu sunt de specialitate. Pot doar să confirm că a fost dus la spital", a declarat, sâmbătă, Ionel Popescu.

Şi în luna iulie, mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, în vârstă de 90 de ani, a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, în urma unei hipoglicemii făcute pe fondul unei răceli acute, el având şi probleme cardiace. El este bolnav de diabet de mai mulţi ani.

Nicolae Corneanu este mitropolit al Banatului din februarie 1962.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici