Moarte suspectă în centrul Capitalei. Un bărbat fără adăpost, găsit mort într-o maşină

Un bărbat în vârstă de aproape 55 de ani a fost găsit mort într-o maşină dezafectată, în zona Piaţa Unirii din Bucureşti. La acest moment, o echipă de criminalişti se află la faţa locului, informează Poliţia Capitalei. Primele indicii arată că bărbatul este om al străzii.

1056 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă în centrul Capitalei. Un bărbat fără adăpost, găsit mort într-o maşină

Moarte suspectă în centrul Capitalei. Un bărbat fără adăpost a fost găsit mort într-o maşină

Din primele cercetări, se pare că bărbatul găsit mort, în vârstă de aproximativ 55 de ani, ar fi un om fără adăpost, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit într-o maşină dezafectată, în zona Pieţei Unirii, din Sectorul 3, iar în prezent nu se ştiu cauzele care au condus la decesul bărbatului.

În prezent, la faţa locului s-a deplasat o echipă de crimnalişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici