Moarte suspectă, în curtea unei case parohiale din Cluj. Preot găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri

Un preot în vârstă de 61 de ani din satul Ghirişu Român, judeţul Cluj, a fost găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri din curtea casei parohiale. Poliţiştii încearcă să afle dacă acesta s-a sinucis sau a fost vorba despre o moarte accidentală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3824 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă, în curtea unei case parohiale din Cluj. Preot găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri

Moarte suspectă, în curtea unei case parohiale din Cluj. Preot găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că vor fi audiaţi membri ai familiei şi alţi martori din localitate şi este aşteptat şi rezultatul necropsiei.

”Un preot în vârstă de 61 de ani din satul Ghirişu Român, comuna Mociu, a fost găsit decedat, căzut într-o fântână. Se fac cercetări vizând mai multe aspecte, se aşteaptă rezultatul necropsiei, sunt audiaţi membrii familiei şi alţi martori din localitate. Nu sunt suspiciuni de omor, astfel că se cercetează dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre moarte accidentală”, a spus Morar.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, la rândul său, că fântâna în care a fost găsit preotul avea o adâncime de 10 metri şi se afla în curtea casei parohiale, cadavrul fiind scos de către un echipaj de pompieri.

Reprezentanţii Mitropoliei Clujului nu au putut fi contactaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici