Moarte suspectă la Braşov: Un om al străzii a fost găsit decedat într-un imobil

Un bărbat fără adăpost a fost găsit, sâmbătă, mort într-un imobil din municipiul Braşov. Poliţiştii criminalişti au început ancheta, moartea fiind considerată suspectă, iar surse din cadrul anchetei declară că există deja un cerc de suspecţi.

379 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă la Braşov: Un om al străzii a fost găsit decedat într-un imobil

Moarte suspectă la Braşov: Un om al străzii a fost găsit decedat într-un imobil

Este anchetă la Braşov, după ce trupul neînsufleţit al unui om al stăzii a fost găsit într-o casă din oraş, în condiţii suspecte.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit sâmbătă dimineaţă, într-un imobil de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov. Imediat, o echipă de anchetatori a ajuns la faţa locului pentru a face cercetări.

”O persoană a fost găsită decedată, posibil să fie din rândul oamenilor străzii. Deocamdată, nu cunoaştem cauza reală a morţii, care va fi stabilită în urma necropsiei. La acest moment, se fac investigaţii şi cercetări pentru identificarea unui cerc de suspecţi. Vom reveni cu informaţii, imediat ce le vom avea”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, Mihaela Hermenean.

Ancheta poliţiştilor braşoveni se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Surse din cadrul anchetei declară că există deja un cerc de suspecţi, fiind căutate 2 persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici