Moarte tragică în Maramureş: Un bărbat a decedat după ce a curăţat o fosă septică

Un bărbat a muit la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a curăţat o fosă septică din comuna Rona de Sus, judeţul Maramureş. Fiul său a coborât pentru a-l scoate pe bărbat, dar i s-a făcut şi lui rău.

270 afișări
Imaginea articolului Moarte tragică în Maramureş: Un bărbat a decedat după ce a curăţat o fosă septică

Moarte tragică în Maramureş: Un bărbat a decedat după ce a curăţat o fosă septică

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la faţa locului s-au făcut manevre de prim ajutor de către pompierii din Sighetu Marmaţiei pentru un bărbat în vârstă.

„Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei a fost sesizat sâmbătă noaptea şi a intervenit cu două autospeciale la un caz în comuna Rona de Sus. S-au făcut manevre de prim ajutor pentru un bărbat în vârstă care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei cu o ambulanţă”, a spus acesta.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a coborât să cureţe scurgerea unei fose septice, care era înfundată, i s-a făcut rău, iar fiul său ar fi coborât pentru a-l scoate afară şi i s-a făcut şi lui rău.

Cei doi bărbaţi ar fi fost scoşi afară de câţiva localnici, iar bărbatul în vârstă a murit la spital.

„Din ce am înţeles, fiul este bine, a scăpat cu viaţă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX viceprimarul comunei Rona de Sus, Ilie Coposciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici