Mobilizare impresionantă. Ştefan Mandachi a strâns un milion de euro din donaţii pentru ventilatoare în spitale: E un record naţional. Mă bucur ca un copil

Antreprenorul Ştefan Mandachi a reuşit să strângă un milion de euro din donaţii, printr-o metodă inedită. El a „vândut” un centimetru din metrul de autostradă construit de el cu câte 10 euro. În 17 zile, iniţiativa sa admirabilă a adunat un milion de euro, bani cu care vor fi cumpărate ventilatoare ce vor ajunge în spitalele care tratează bolnavii de coronavirus. Ştefan Mandachi nu vrea să se oprească aici şi ţinteşte spre suma de trei milioane de euro.

1090 afișări
Imaginea articolului Mobilizare impresionantă. Ştefan Mandachi a strâns un milion de euro din donaţii pentru ventilatoare în spitale: E un record naţional. Mă bucur ca un copil

Mobilizare impresionantă. Ştefan Mandachi a strâns un milion de euro din donaţii pentru ventilatoare în spitale: E un record naţional. Mă bucur ca un copil

Mandachi a devenit faimos după ce a construit simbolic primul şi singurul metru de autostradă din Moldova în speranţa că va inspira autorităţile să-i continue proiectul. Acum acel metru e vândut de Mandachi la 10 euro pe cm pătrat, iar banii vor fi folosiţi pentru ventilatoare pulmonare pentru secţiile de terapie intensivă şi alte echipamente vitale pentru lupta contra COVID-19. 
 
„1.000.000 EURO!!! One million din donaţii! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiţi, veţi rămâne fără... Intră în istorie şi ia-ţi teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1cm=10 euro.
 
E un record naţional: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la iniţiativa unei persoane fizice, în doar 17 zile. Mă bucur ca un copil!!! 🐷
 
Strângerea noastră de fonduri nu este doar o mărturie de solidaritate enormă, dar şi o dovadă că dacă nu mai stai să-ţi plângi de milă şi acţionezi, lucrurile se mişcă! Numai Victor a difuzat clipul la ora de maximă audienţă. Şi ghici ce? Renasc donaţiile!
 
Şi la final, o clarificare: eu n-am răsărit hodoronc tronc, deodată, pe facebook, cum au senzaţia unii papagali coloraţi. Nu ”un metru de autostradă” m-a lansat pe mine. Pe mine m-a lansat truda. M-am zbătut de când mă ştiu şi am câştigat banii cinstit, cu muuuultă muncă. Am muncit toată viaţa la fel cum am făcut-o în ultima lună: ca un nebun, 16-18 ore pe zi. Şi în ultima lună, ca voluntar, m-am zbătut cât zece inşi la un loc, asta e realitatea. (Îmi mulţumesc şi mie, ca să nu fiu ipocrit :)) )
 
Repet: deşi ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer. Se cumpără cu BANI!
 
Lupta mai grea abia acum începe. Avem un obiectiv clar: TREI MILIOANE DE EURO„ a transmis antreprenorul Ştefan Mandachi, într-un mesaj pe Facebook.
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici