Moment emoţionant când copilul de 2 ani şi 8 luni, dispărut, a fost GĂSIT după o noapte de căutări. Cine este cel care a izbucnit în lacrimi: Alex, eşti în siguranţă!

Un filmuleţ emoţionant ce surprinde momentul în care un voluntar l-a găsit pe copilul de 2 ani şi 8 luni dispărut de acasă, din localitatea Şuţu, comuna Ciurila, fost postat, sâmbătă, pe facebook, de Prefectura Cluj.

13035 afișări
Imaginea articolului Moment emoţionant când copilul de 2 ani şi 8 luni, dispărut, a fost GĂSIT după o noapte de căutări. Cine este cel care a izbucnit în lacrimi: Alex, eşti în siguranţă!

Moment emoţionant când copilul de 2 ani şi 8 luni, dispărut, a fost GĂSIT după o noapte de căutări. Cine este cel care a izbucnit în lacrimi: Alex, eşti în siguranţă!

Pe imaginile postate pe facebook se vede cum copilul se uită speriat, în timp ce salvatorul său se apropie plângând şi strigând „Alex, stai, eşti în siguranţă”.

„Emoţia lui Gabriel Buzdugan (CERT Transilvania) în momentul regăsirii lui Alex, micuţul dispărut ieri (vineri – n.r.) în comuna Ciurila, este de nenumit. După o noapte de căutări ghidate de cele mai sumbre ipoteze, solidaritatea şi devotamentul tuturor celor implicaţi, poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi voluntari, toţi profesionişti cu suflet, a dat rezultate. Respect pentru devotamentul şi abnegaţia lor!”, scrie în postarea care însoţeşte filmuleţul.

Copilul din satul Şuţu a dispărut vineri seara, iar pentru căutarea lui s-a constituit o celulă de criză, acesta fiind dat şi în consemn la frontieră. Băiatul a fost găsit sâmbătă dimineaţa, într-o casă părăsită din sat, fără a prezenta urme de violenţă.

Se pare că părinţii copilului erau acasă în momentul dispariţiei, tatăl fiind ocupat cu montarea unui gard în grădină, iar mama desfăşura activităţi gospodăreşti. Din declaraţiile mamei, băieţelul ar fi fost lăsat nesupravegheat între 15 – 20 de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici