Momente de panică într-un sat din Harghita, provocate de o ursoaică şi puii ei. Autorităţile au transmis mesaje RO-Alert

Jandarmii şi poliţiştii harghiteni au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în satul Ulcani, unde o ursoaică şi puii ei au provocat panică.

354 afișări
Imaginea articolului Momente de panică într-un sat din Harghita, provocate de o ursoaică şi puii ei. Autorităţile au transmis mesaje RO-Alert

Momente de panică într-un sat din Harghita, provocate de o ursoaică şi puii ei

Apelul pe 112 a venit după ora 2.00, fiind anunţată prezenţa a trei urşi, posibil ursoaică şi puii ei, în curtea unui localnic din satul Ulcani. Un bărbat a anunţat că în grădina casei sale se află trei urşi, într-o zonă în care ţine oile.

În zonă a fost direcţionată o patrulă de ordine publică formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei municipale Odorheiu Secuiesc şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş. Aceştia nu au mai găsit urşii, dar s-au confirmat pagubele materiale invocate de către apelant.

Patrula a mai rămas în zonă pentru o perioadă de timp, pentru a se asigura că urşii nu se întorc.

Acţiunea a durat aproximativ 1 oră, misiunea încheindu-se fără alte incidente.

De altfel, autorităţile din Harghita au transmis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mesaje RO-Alert, după ce a fost semnalată prezenţa urşilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici