Momentul în care un pieton se aruncă în faţa unui autobuz în Cluj. Călătorii „zboară” pur si simplu după frână. VIDEO

Inconştienţă filmată în Cluj. Un şofer de autobuz a evitat la limită un pieton care s-a aruncat pur şi simplu pe trecere, chiar în faţa autovehiculului, pe roşu.

65170 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un pieton se aruncă în faţa unui autobuz în Cluj. Călătorii „zboară” pur si simplu după frână. VIDEO

Momentul în care un pieton se aruncă în faţa unui autobuz în Cluj. Un călător a

Camerele de supraveghere au surprins atât gestul inconştient al pietonului care a scăpat teafăr, cât şi haosul declanşat în autobuz, unde după frână călătorii au căzut şi s-au izbit unii de alţii. Imaginile au fost făcute publice de Ziar de Cluj.
 
Potrivit sursei citate o femeie de 66 de ani a fost rănită şi a fost nevoie de asistenţă medicală în timp ce un tânăr a zburat pur şi simplu şi s-a izbit de o bară din autobuz. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici