Monitorul Apărării şi Securităţii | Serbia continuă înzestrarea şi modernizarea forţelor sale de apărare şi securitate

Serbia optează pentru „neutralitate militară” şi continuă să îşi dezvolte sistemul de apărare şi securitate pe această bază, în funcţie de analiza provocărilor, riscurilor şi ameninţărilor la adresa securităţii sale.

389 afișări
Imaginea articolului Monitorul Apărării şi Securităţii | Serbia continuă înzestrarea şi modernizarea forţelor sale de apărare şi securitate

Monitorul Apărării şi Securităţii | Serbia continuă înzestrarea şi modernizarea forţelor sale de apărare şi securitate

Descurajarea ocupă un loc important în paradigma de apărare şi securitate promovată de Republica Serbia, context în care înzestrarea tehnică şi modernizarea armatei sârbe joacă un rol semnificativ.

Între ţintele vizate pentru descurajare se numără puterea de la Priština. Simultan cu procesul de echipare şi înzestrare, autorităţile de la Belgrad sprijină industria naţională de apărare.

Pentru achiziţii de armament şi tehnică militară, dar şi cooperare militară, în general, Belgradul va continua să caute atât parteneri din Est, cât şi din Vest.

(Citeşte continuarea pe www.monitorulapararii.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici