Moş Crăciun a ajuns în Piaţa Sfatului din Braşov: Copiii l-au aşteptat mai bine de o oră | GALERIE FOTO

Moş Crăciun a ajuns, sâmbătă, la copiii care l-au aşteptat timp de mai bine de o oră în Piaţa Sfatului. El a stat de vorbă cu prichindeii veniţi cu părinţii lor la întâlnirea cu bătrânul cel darnic, iar acesta le-a promis că în Ajun le va aduce şi mai multe daruri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

217 afișări
Imaginea articolului Moş Crăciun a ajuns în Piaţa Sfatului din Braşov: Copiii l-au aşteptat mai bine de o oră | GALERIE FOTO

Moş Crăciun a ajuns în Piaţa Sfatului din Braşov: Copiii l-au aşteptat mai bine de o oră | GALERIE FOTO

Aşteptat încă de la ora 11.00, Moş Crăciun a ajuns cu întârziere de o oră, cu sania, deoarece Braşovul nu are aeroport.

„Să ştiţi că aici la Braşov staţi cam prost cu traficul aerian, am ajuns cât de cât repede să dau bomboane”, a spus Moş Crăciun – Alexandru, după cum s-a recomandat.

Toţi copiii au primit bombone, iar cei mai îndrăzneţi au urcat pe scenă alături de Moş pentru a sta de vorbă cu el.

Moş Crăciun le-a dăruit celor mici bombonele, dar a promis că în Ajun va veni cu daruri, şi pentru ei, dar şi pentru părinţii lor.

Până la sosirea lui Moş Crăciun, pe scena din Piaţa Sfatului a fost prezentat un spectacol de teatru de păpuşi, iar copiii talentaţi din Braşov au susţinut un concert.

În Piaţa Sfatului vor avea loc mai multe concrete, sâmbătă seara, organizate de comercianţii din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici