Moş Nicolae vine de două ori la Arad, unde mii de copii au primit cadouri

Luminiţele din bradul de Crăciun din faţa Primăriei Arad au fost aprinse, luni seara, în ajun de Moş Nicolae, câteva mii de copii primind cadouri de la Moş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

363 afișări
Imaginea articolului Moş Nicolae vine de două ori la Arad, unde mii de copii au primit cadouri

Moş Nicolae vine de două ori la Arad, unde mii de copii au primit cadouri (Imagine: Octav Ganea/ Foto Mediafax)

La Arad, Moş Nicolae vine de două ori în acest an pentru ca toţi copiii să-l poată întâlni. Prima dată, a venit luni seara, în faţa primăriei, unde Moşul a împărţit cadouri pentru copii. Cu această ocazie au fost aprinse luminiţele din bradul de Crăciun adus din Munţii Apuseni.

"Am venit să îl văd pe Moş Nicolae. Are barbă lungă şi este îmbrăcat în roşu şi alb. Cred că Moşu a venit de la Polul Nord. Mi-a adus dulciuri", a spus David.

A doua oară, Moş Nicolae vine joi, tot cu începere de la ora 18, dar în faţa bradului de Crăciun din piaţa Avram Iancu. Şi aici Moşul va împărţi cadouri, şi asta pentru că în acest an, Târgul de Crăciun, care a început deja în oraş, se desfăşoară în două locaţii.

Primăria Municipiului Arad a pregătit 5.000 de pachete cu dulciuri pentru copii pentru ajunul lui Moş Nicolae pentru seara de ajun, iar Moşul va mai împărţi alte 3.000 de cadouri, joi seara, în Piaţa Avram Iancu.

Aradul a fost împodobit de sărbătoare, iar una dintre atracţiile sezonului sunt pe trotuarul din faţa primăriei, unde sunt amplasate două tuneluri formate din arcade luminoase.

Colindele vor răsuna în oraş până 23 decembrie, atât în faţa Primăriei, cât şi în Piaţa Avram Iancu, iar Târgul de Iarnă ţine până pe 8 ianuarie 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici