Motivul incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ este încă incert. Audierile continuă pe 12 februarie

  • Pe 12 februarie vor fi audieri în dosarul incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ.
  • Reprezentanţii unor firme care au avut lucrări la spital vor fi audiaţi.
  • Audierile au loc după ce Parchetul General a delegat o parte din competenţe către IPJ Neamţ.
309 afișări
Imaginea articolului Motivul incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ este încă incert. Audierile continuă pe 12 februarie

Motivul incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ este încă incert. Audierile continuă pe 12 februarie

Sunt aproape trei luni de când secţia de ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a fost cuprinsă de flăcări, iar 10 oameni şi-au pierdut viaţa în incendiu.

Nici până în prezent nu se ştie de unde a pornit focul. Cert este că, după trei luni, încep iar audierile în acest dosar.

Potrivit unor surse, Parchetul General şi-a delegat competenţa către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ, mai exact către Serviciul de Investigare a Criminalăţii Economice pentru câteva audieri.

Pe 12 februarie vor fi audiaţi reprezentanţi ai unor firme care au făcut lucrări sau verificări la Spitalul Judeţean Neamţ.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici