Mulaj reprezentând un vagin, folosit pentru a se vota un proiect

Şeful Maternităţii Buzău a venit, joi, în şedinţa Consiliului Judeţean, cu un mulaj reprezentând un vagin, şi i-a invitat pe consilieri să atingă obiectul, motivând că astfel pot vota în cunoştinţă de cauză un proiect privind un împrumut pentru finalizarea lucrărilor la o nouă maternitate.

276 afișări
Imaginea articolului Mulaj reprezentând un vagin, folosit pentru a se vota un proiect

Mulaj reprezentând un vagin, folosit pentru a convinge consilierii să voteze un proiect (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Şeful Maternităţii Buzău, medicul ginecolog Muşat Doboş, a participat la şedinţa Consiliului Judeţean unde principalul proiect pe ordinea de zi se referea la contractarea unui credit bancar în valoare de zece milioane de euro, sumă destinată lucrărilor de finalizare la o nouă maternitate.

Înainte de votul şi de discuţiile consilierilor judeţeni, medicul Muşat Doboş a luat cuvântul, vorbind despre necesitatea construirii unei noi maternităţi la Buzău şi specificând, totodată, că actuala maternitate este "o bombă biologică".

Pe parcursul discursului, şeful Maternităţii a prezentat un mulaj ce reprezenta un organ sexual feminin şi i-a îndemnat pe consilieri să-l dea din mână în mână, pentru a observa că acesta "nu are culoare politică" şi pentru a vota "în cunoştinţă de cauză".

Consilierii nu au răspuns, însă, invitaţiei, privind de la distanţă mulajul arătat de medicul ginecolog, unii dintre ei dezaprobând gestul şefului Maternităţii Buzău.

În final, consilierii judeţeni buzoieni au respins proiectul privind contractarea împrumutului de zece milioane de euro necesari finalizării noii maternităţi, 21 de aleşi votând împotrivă şi opt pentru.

La încheierea şedinţei, şeful Maternităţii Buzău a declarat că aleşii judeţeni au dovedit prin votul lor că sunt iresponsabili.

"Ei confundă sexul cu potenţa. Aşa au şi votat. Au dat dovadă de iresponsabilitate, banii se vor duce, clădirea se va degrada, reluarea acestor lucrări va fi cu costuri mult mai mari şi atunci se va dovedi încă o dată că bunele intenţii pe drumul iadului din România nu ajung niciodată la locul potrivit. Mulajul acela am crezut că poate avea efect. N-au avut curajul să-l apropie de ochi, să cântărească măcar, era o ocazie unică de a pune mâna pe ceva palpabil. Înainte să ridice mâna, să pună mâna pe ceva palpabil. N-au priceput nimic. Aceasta este limita lor, sunt aleşii poporului prin vot direct, dar din păcate asemenea momente de eclipsă hotărăsc soarta următoarelor generaţii care sunt nevinovate", a spus Muşat Doboş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici