Munaf, complice la răpirea jurnaliştilor români în Irak, are 15 zile să părăsească România

  • Mohammad Munaf, complicele lui Hayssam la răpirea celor trei jurnalişti români în Irak, în 2005, are 15 zile pentru a părăsi România, după ce miercuri a fost eliberat condiţionat.
  • Acesta nu mai poate intra în România timp de 15 ani.
2695 afișări
Imaginea articolului Munaf, complice la răpirea jurnaliştilor români în Irak, are 15 zile să părăsească România

„A fost eliberat, să spunem foarte clar, în baza unor decizii a unor comisii de specialitate, nu a fost eliberat purşi simplu. El, fiind cetăţean străin, a fost preluat de către Inspectoratul General de Imigrări, unde i s-au făcut toate formalităţile legale, după care a plecat spre reşedinţă. I s-a pus în vedere faptul că în 15 zile trebuie să părăsească România, iar conform deciziilor statului român, timp de 15 ani are interdicţie de a intra pe teritoriul României”, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode.

Tribunalul Ilfov a decis miercuri eliberarea condiţionată din închisoare a lui Mohammad Munaf, care executa o condamnare de 10 ani pentru terorism în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak.

„Dispune liberarea condiţionată a petentului - condamnat de sub puterea MEPI nr. 160/2008 emis de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia I Penală în baza sentinţei penale nr. 122/2008”, potrivit minutei Tribunalului Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici