Muncitor rănit grav după ce a căzut de pe o schelă, la Palatul Parlamentului

Un muncitor a fost rănit grav, luni, după ce a căzut de la patru metri înălţime de pe o schelă, la Palatul Parlamentului. El lucra în parcarea subterană a Palatului Parlamentului.

307 afișări
Imaginea articolului Muncitor rănit grav după ce a căzut de pe o schelă, la Palatul Parlamentului

Muncitor rănit grav după ce a căzut de pe o schelă, la Palatul Parlamentului (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul era conştient în momentul în care a fost preluat de echipa SMURD şi a fost transportat la Spitalul Municipal din Bucureşti.

Muncitorul a suferit o fractură craniană şi una de omoplat şi rămâne internat la Secţia neurochirurgie de la Spitalul Universitar Bucureşti, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, Cătălin Cârstoiu.

Managerul Spitalului Universitar a precizat că bărbatul rămâne internat, el având o fractură craniană, un hematom la cap şi o fractură la omoplat.

Cătălin Cârstoiu a mai spus că muncitorul este internat în Secţia neuroghirurgie.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti ia măsuri pentru cercetarea accidentului de la Palatul Parlamentului în care un bărbat s-a rănit după ce a căzut de pe o schelă, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, inspectorul general, Constantin Bujor.

Potrivit sursei citatea, victima este un bărbat de 53 de ani care ar fi căzut de la cinci metri înălţime.

Inspectorul general de la ITM Bucureşti a declarat că, din primele informaţii, bărbatul lucra pe o schelă din subsolul Palatului Parlamentului.

Constantin Bujor a precizat că inspectorii de muncă vor cere informaţii privind firma la care este angajat bărbatul, căreia îi vor solicita documentele necesare în astfel de cazuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici