Mureş: Incendiu la locomotiva unui tren internaţional care venea de la Budapesta

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la locomotiva unui tren internaţional care venea de la Budapesta, garnitura fiind oprită în halta Cheţani din judeţul Mureş, iar la faţa locului intervenind pompieri din Luduş şi Târnăveni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

131 afișări
Imaginea articolului Mureş: Incendiu la locomotiva unui tren internaţional care venea de la Budapesta

Mureş: Incendiu la locomotiva unui tren internaţional care venea de la Budapesta

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş au anunţat că un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la o locomotivă, în gara din localitatea Cheţani.

Potrivit căpitanului Cristian Mureşan, este vorba despre un tren internaţional care venea de la Budapesta şi se îndrepta spre Târgu Mureş, garnitura fiind oprită în gara din Cheţani până la trimiterea altei locomotive.

"ISU Mureş a fost anunţat, sâmbătă, despre producerea incendiului la locomotiva trenului internaţional 368, care venea dinspre Budapesta, de la Războieni, cu patru vagoane, în direcţia Târgu Mureş. Impiegatul de mişcare de la halta Cheţani a observat un fum gros şi a oprit trenul. Locomotiva a fost decuplată de la tren, pentru a nu se extinde incendiul. Nu a fost nevoie de evacuarea pasagerilor. Va întârzia puţin, s-a trimis o locomotivă de rezervă de la Târgu Mureş", a declarat Mureşan.

Potrivit acestuia, în primă fază, la faţa locului au intervenit lucrătorii Serviciului Voluntar de Urgenţă din Luduş cu o maşină cu apă şi spumă, cărora li s-au alăturat şi pompierii din Târnăveni, cu o autospecială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici