Mureş: Nouă persoane suspectate de evaziune fiscală cu ţigări, audiate după mai multe percheziţii

Nouă persoane suspectate că ar fi comercializat alcool etilic şi ţigări fără banderole de marcaj fiscale şi s-ar fi sustras achitării accizelor aferente au fost duse la audieri, vineri dimineaţă, după percheziţii domiciliare în urma cărora s-au confiscat bunuri în valoare de peste 4.000 de lei.

115 afișări
Imaginea articolului Mureş: Nouă persoane suspectate de evaziune fiscală cu ţigări, audiate după mai multe percheziţii

Mureş: Nouă persoane suspectate de evaziune fiscală cu ţigări, audiate după mai multe percheziţii (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat printr-un comunicat de presă că nouă persoane bănuite de evaziune fiscală au fost conduse la audieri în urma desfăşurării a cinci percheziţii domiciliare, vineri dimineaţă, de către poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor.

Cele nouă persoane sunt bănuite că ar fi comercializat cantităţi de alcool etilic şi ţigări fără banderole de marcaj fiscale şi s-ar fi sustras astfel de la achitarea accizelor aferente.

"În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 600 de pachete de ţigări, mai multe telefoane mobile şi obiecte de îmbrăcăminte cu suspiciunea de a fi contrafăcute. Valoarea bunurilor confiscate este de peste 4.000 de lei", se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a precizat că în urma percheziţiilor nu au fost găsite cantităţi de alcool fără banderole de marcaj fiscale. În acţiune au fost implicaţi peste 30 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici