N. Dan: Lucrările pentru reabilitarea a 40 de km de reţea de termoficare, publicate pe SEAP

Lucrările pentru reabilitarea reţelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de reţea, cu o valoare totală estimată la 150 de milioane de lei, din fondurile Primăriei Capitalei, a transmis Nicuşor Dan.

190 afișări
Imaginea articolului N. Dan: Lucrările pentru reabilitarea a 40 de km de reţea de termoficare, publicate pe SEAP

N. Dan: Lucrările pentru reabilitarea a 40 de km de reţea de termoficare, publicate pe SEAP

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a spus, marţi, că după mai mulţi paşi procedurali începuţi în februarie, lucrările pentru reabilitarea reţelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP.

„E vorba despre 40 de kilometri de reţea, cu o valoare totală estimată a lucrărilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primăriei, care se adaugă altor 13 kilometri pe care i-am început în februarie cu Energetica, compania Primăriei. Lucrările sunt împărţite în patru obiective de investiţie”, a scris, pe Facebook, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Ofertele pot fi depuse până la termenul limită de 7 iunie 2021.

„Această licitaţie e urmarea discuţiei pe care am avut-o în luna februarie cu firmele de construcţie din domeniu, în care Primăria Capitalei a explicat priorităţile pe care le are în privinţa modernizării reţelelor termice din Bucureşti”, a mai spus Dan.

Potrivit acestuia, îmbunătăţirea sistemului de termoficare rămâne prioritatea numărul 1 pentru Bucureşti, iar cu această investiţie vor fi ameliorate problemele legate de furnizarea căldurii şi apei calde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dan,
termoficare,
seap

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici