NASA pune la bătaie un premiu de 4.5 milioane de dolari, în cadrul programului Artemis

  • NASA se pregăteşte de Programul Artemis, care va trimite astronauţi pe Lună în 2024
  • Agenţia Spaţială pune la bătaie 4.5 milioane de dolari pentru persoane care vin cu idei
  • NASA caută soluţii pentru gestionarea, distribuirea şi conservarea energiei pe Lună
991 afișări
Imaginea articolului NASA pune la bătaie un premiu de 4.5 milioane de dolari, în cadrul programului Artemis

NASA pune la bătaie un premiu de 4.5 milioane de dolari, în cadrul programului Artemis

Crezi că ştii mai multe decât inginerii NASA? Asta crede Agenţia Spaţială. A lansat o provocare către public pentru Programul Artemis care va duce astronauţi pe Lună. Şi pune la bătaie un premiu de 4.5 milioane de dolari pentru cei care vin cu cele mai bune soluţii.

În primă fază, cele mai bune idei vor fi recompensate cu jumătate de milion de dolari. Apoi se va trece în faza doi, unde va fi construit un prototip pe baza ideii. Câştigătorii din această fază sunt eligibili pentru premiul cel mare.
NASA speră ca soluţiile găsite de public pentru gestionarea, distribuirea şi conservarea energiei pe Lună să ofere noi variante şi pe Terra.

NASA: Astronauţii care vor explora Luna în viitor vor avea nevoie de energie să folosească uneltele şi tehnologiile necesare pentru o explorare neîntreruptă şi pentru supravieţuirea într-o lume nouă. De aceea NASA caută soluţii dincolo de propriile cercetări în desfăşurare 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici