Video Naştere acasă în noaptea de Înviere. O femeie din Suceava a născut asistată de trei pompieri SMURD. „E un semn de la Dumnezeu”

  • Un echipaj format din trei pompieri SMURD au asistat o naştere în judeţul Suceava
  • Ei spun că misiunea a fost ca o “gură de aer proaspăt”
  • În această perioadă, ei îţi spun că cel mai greu lucru este să stea departe de familie
1515 afișări

 

Tudor, Ciprian şi Lucian lucrează la ISU SMURD de peste 10 ani. Dacă Lucian este din judeţul Suceava, ceilalţi doi colegi sunt in Bistriţa şi au ales voluntar să îşi ajute colegii din Suceava în această perioadă.

Deşi sunt obişnuiţi intervină la cazuri confirmate de COVID-19, ieri au avut parte de o misiune cel puţin specială în comuna suceveană Siminicea.

„Noi am primit un apel că avem o gravidă dar nu ne aşteptam să găsim un bebe. Am rămas foarte uimiţi”, spun Ciprian şi Lucian, care nici după intervenţie nu-şi revin din emoţia de a face faţă unei asemenea încercări.

Unul dintre ei spune că este prima data când asistă la o naştere, şi este bucuros că s-a terminat cu bine pentru mamă şi pentru copilaş. „Să le dea Dumnezeu sănătate”, le urează acesta. 

Chiar dacă majoritatea misiunilor au legătură cu infecţia cu SARS CoV 2, ei au privit această intervenţie ca un semn divin.

„M-am gândit că e un semn de la Dumnezeu această intervenţie că lucrurile intră pe un făgaş normal. E ca şi cum ai lua o gură de aer proaspăt”, crede Lucian Iavnic, ISU Suceava.

Chiar dacă intervenţiile la care participă sunt riscante, Ciprian îţi transmite un mesaj.

„Le spunem tuturor din acest judeţ şi din toată România. Să fie siguri că o să trecem cu bine peste şi o să rezistăm”, spune Ciprian Cotuţ,  de la ISU Bistriţa-Năsăud.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici