Navă cu pavilion elvenţian, având pasageri americani la bord, escală în Portul Constanţa

Nava de pasageri Viking Rinda, cu pavilion Elveţia, deschide, sâmbătă, sezonul de croaziere, după ce a sosit, în Portul Constanţa, cu 166 de turişti, majoritatea din Statele Unite ale Americii.

2096 afișări
Imaginea articolului Navă cu pavilion elvenţian, având pasageri americani la bord,  escală în Portul Constanţa

Navă cu pavilion elvenţian, având pasageri americani la bord, escală în Portul Constanţa

Nava Viking Rinda, cu pavilion Elveţia, a sosit sâmbătă la terminalul de pasageri al Portului Constanţa, cu 166 turişti, majoritatea din Statele Unite ale Americii, potrivit Constanţa Port.

„Viking Rinda deschide azi (sâmbătă - n.r.) sezonul de croaziere, urmând să mai revină de opt ori în Portul Constanţa în această vară. Pentru aceşti turişti, Constanţa este ultimul port vizitat în croaziera pe Dunăre începută la Viena, o nouă serie de turişti urmând să se îmbarce pe 2 aprilie”, transmite Constanţa Port, pe Facebook.

Din programul turistic, pasagerii navei Viking Rinda pot alege un tur al oraşului şi staţiunii Mamaia, degustare de vinuri la Murfatlar sau o excursie în Delta Dunării.

Viking Rinda are 95 cabine, cu o capacitate de 190 pasageri şi un echipaj de 53 persoane. Nava are o bibliotecă, un teren de minigolf, restaurante, un bar din sticlă pentru a permite vederi panoramice.

Nava e construită în 2013 şi are un design contemporan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici