„Ne-au luat temperatura în fiecare zi.” Ce fac acum cei 25 de artişti care s-au întors din China

Cei 25 de artişti întorşi, marţi, din turneul din China vor merge acasă, însă aceştia trebuie să poarte măşti de protecţie timp de 2 săptămâni şi, în cazul în care au simptome specifice gripei, să anunţe medicii. La sosirea în aeroport, artiştii au completat chestionare.

852 afișări
Imaginea articolului „Ne-au luat temperatura în fiecare zi.” Ce fac acum cei 25 de artişti care s-au întors din China

Ce fac cei 25 de artişti care s-au întors din China

„Ne-au spus din ţară că două săptămâni ar fi bine să purtăm (măşti de protecţie. n.r.), deşi cei de aici ne-au spus că nu mai e nicio problemă. Şi să sunăm dacă sunt simptome. (...) Am completat nişte chestionare, care spune în fiecare unde stăm, cine suntem, cu menţiunea că dacă sunt probleme să sunăm la 112”, a declarat unul dintre cei 25 de artişti din Mioveni veniţi din China.

Altul a precizat că se simt bine, mai ales că, până să ajungă în România, au fost monitorizaţi.

„Ne-au luat temperatura în fiecare zi, suntem bine, am completat formularele acum la aeroport. Două săptămâni de zile stăm acasă, monitorizaţi”, a spus acesta.

Un pasager care se afla în avion cu grupul de artişti a declarat că nu ştia că cei 25 vin tocmai din China, însă toată lumea din aeronavă a purtat măşti de protecţie.

„Am aflat după aia de pe la alţi oameni de pe aici că s-ar putea să fie în regulă totul. Pentru că am înţeles că au fost verificaţi şi au stat şi în carantină, au rămas în avion pentru verificări suplimentare, dar am văzut că s-au mobilizat bine autorităţile. Am stat aproape lângă dânşii, la un rând. Am purtat masca tot zborul, oricum purtăm masca tot zborul”, a spus pasagerul.

Ansamblul folcloric din Mioveni, format din 25 de persoane, a ajuns la aeroport marţi după-amiază, din China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici