Negoiţă: Cetăţenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul

Cetăţenii din Sectorul 3 al Capitalei cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul pe care vor să îl păstreze, a anunţat, vineri, primarul Robert Negoiţă.

943 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Cetăţenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul

Negoiţă: Cetăţenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul

"Cetăţenii Sectorului 3 care deţin două sau mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul pe care doresc să îl păstreze. În aceste zile, persoanele aflate în situaţia descrisă pimesc acasă notificări din partea DGITL S3, prin care sunt înştiinţate ce au de făcut. În termen de 5 zile de la primirea notificării, contribuabilii trebuie să se prezinte la unul dintre sediile DGITL S3 şi să anunţe alegerea făcută", a scris Robert Negoiţă, pe Facebook.

Mesajul primarului este însoţit de o înregistrare în care Petre Iulian Ilie, director Direcţiei Generale Impozite şi Taxe Locale Sector 3 ( DGITL S3), transmite că dacă persoanele care se află în această situaţie nu fac opţiunea respectivă, o va face instituţia pentru ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici