Nelu Ploieşteanu a fost externat de la Spitalul Floreasca

Cântăreţul Nelu Ploieşteanu a fost externat, joi după-amiază, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, starea acestuia fiind bună, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Bogdan Opriţa.

139 afișări
Imaginea articolului Nelu Ploieşteanu a fost externat de la Spitalul Floreasca

Nelu Ploieşteanu a fost externat de la Spitalul Floreasca

Medicul a precizat că Nelu Ploieşteanu a fost externat în jurul orei 16.00, urmând să revină la spital în zilele următoare, pentru control.

Cântăreţul în vârstă de 72 de ani a fost internat în 7 ianuarie, din cauza unor probleme respiratorii, au declarat atunci reprezentanţii spitalului, care au precizat că artistul a cerut discreţie în privinţa stării lui de sănătate.

Surse din anturajul lui Nelu Ploieşteanu au spus că acesta are pneumonie.

Cu o zi înainte de internare, cântăreţul a participat, alături de alţi artişti, la o petrecere organizată în Capitală de omul de afaceri Ion Antonescu, care şi-a sărbătorit onomastica.

După acest eveniment a ajuns la spital şi actorul Mircea Albulescu. Aceasta a leşinat pe stradă, în zona Academiei de Studii Economice, şi a fost transportat tot la Floreasca, de unde a fost externat o zi mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici