Nelu Ploieşteanu a fost internat la Spitalul Floreasca pentru pneumonie

Nelu Ploieşteanu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floresca din Capitală pentru că are pneumonie, potrivit unor surse din anturajul cântăreţului.

542 afișări
Imaginea articolului Nelu Ploieşteanu a fost internat la Spitalul Floreasca pentru pneumonie

Nelu Ploieşteanu a fost internat la Spitalul Floreasca pentru pneumonie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cântăreţul Nelu Ploieşteanu a fost internat luni seară la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti, din cauza unor probleme respiratorii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că artistul a cerut discreţie în privinţa stării lui de sănătate, singurele date care pot fi transmise făcând referire la probleme respiratorii.

Surse din anturajul cântăreţului au spus, marţi, că Nelu Ploieşteanu are pneumonie şi de aceea a rămas internat la Spitalul Floreasca.

Nelu Ploieşteanu va rămână sub supraveghere medicală, probabil, timp de câteva zile, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Artistul, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital luni, în jurul orei 19.15, acuzând probleme respiratorii.

Nelu Ploieşteanu a participat duminică, alături de alţi artişti, la o petrecere organizată în Capitală de omul de afaceri Ion Antonescu, care şi-a sărbătorit onomastica.

După acest eveniment a ajuns la spital, duminică seara, şi actorul Mircea Albulescu. Aceasta a leşinat pe stradă, în zona Academiei de Studii Economice, şi a fost transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici