Nepregătiţi pentru astfel de situaţii. Pompierii din Vâlcea au cerut ajutor în alt judeţ pentru transportul unei femei de 250 de kg la spital

  • ISU Vâlcea nu are o autospecială capabilă să transporte persoane cu o astfel de greutate.
  • Pompierii au cerut ajutorul colegilor din Olt.
  • Victima suferea de insuficienţă respiratorie.
1617 afișări
Imaginea articolului Nepregătiţi pentru astfel de situaţii. Pompierii din Vâlcea au cerut ajutor în alt judeţ pentru transportul unei femei de 250 de kg la spital

Nepregătiţi pentru astfel de situaţii. Pompierii din Vâlcea au cerut ajutor în alt judeţ pentru transportul unei femei de 250 de kg la spital

Angajaţii ISU Vâlcea au fost solicitaţi, luni, să transporte o femeie de 250 de kilograme, cu insuficienţă respiratorie, la spital. Pentru că ISU Vâlcea nu are autospecială pentru victime multiple, a fost solicitat ajutor de la ISU Olt.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, paramedicii au fost solicitaţi, luni, să intervină în comuna Galicea, sat Bratia din Vale, pentru a ajuta o femeie de 250 de kilograme care acuza insuficienţă respiratorie.

Pentru că femeia nu încăpea într-o ambulanţă obişnuită, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea nu dispune de o autospecială pentru victime multiple a fost cerut ajutorul celor de la ISU Olt.

„În comuna Galicea, sat Bratia din Vale, s-a intervenit pentru o femeie, în vârstă de 77 ani. Aceasta acuză insuficienţă respiratorie .Având în vedere că pacienta are aproximativ 250 kg şi nu a fost posibilă transportarea cu o ambulanţă obişnuită, a fost solicitată o ambulanţă speciala (ATPVM) de la ISU Olt. Pacienta a fost scoasă din casă pe geam, de către echipajele de pompieri militari şi membrii SVSU”, anunţă reprezentanţii ISU Vâlcea.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pacientă,
isu,
olt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici