Avaria majoră de curent electric din nord-vestul ţării s-a remediat. S-a reluat alimentarea cu energie în toate judeţele

  • Mai multe judeţe din ţară au avut probleme în alimentarea cu energie electrică vineri, 8 ianurie, între orele 15.05 - 16.45.
  • Transelectrica a anunţat că pana de curent a plecat de la un incident la nivelul reţelei electrice de transport europene interconectate.
7109 afișări
Imaginea articolului Avaria majoră de curent electric din nord-vestul ţării s-a remediat. S-a reluat alimentarea cu energie în toate judeţele

NEWS ALERT Avarie majoră în nord-vestul ţării. Pană de curent în mai multe judeţe

UPDATE 18.00 Transelectrica anunţă că pana de curent s-a încheiat şi s-a reluat alimentarea cu energie electrică. 

Ştirea iniţială

Afectate au fost judeţele Satu Mare, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Cluj, Alba şi Sibiu.

În prezent dispeceratul naţional caută soluţii pentru remedierea problemelor.

Presa locală raportează întreruperi în alimentarea cu electricitate în cea mai mare parte a oraşului Sibiu.

Alte publicaţii vorbesc despre întreruperi în tot nord-vestul ţării.

O postare a combinatului chimic Azomureş vorbeşte despre eliberarea unei cantităţi de substanţe chimice în aer.

„Avaria din sistemul naţional de transport al energiei electrice a determinat oprirea mai multor instalaţii de pe platformă. Oprirea s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă. Vom reveni cu detalii.

O întrerupere neaşteptată a energiei electrice din sursă externă a determinat oprirea/punerea în siguranţă a instalaţilor de pe platforma Azomureş. Drept urmare, în zona platformei poate fi observat un nor de culoare brun/roscat, cauzat de oprirea uneia dintre instalaţile de producere a acidului azotic. Menţionăm ca nu există pericol pentru angajaţi şi pentru comunitatea locală. Autorităţile cu atribuţii în domeniu au fost anunţate”, a anunţat combinatul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici