Nicoară: Rezultatele confirmă "blatul" de la alegerile din Cluj

Candidatul PNL la Primăria Cluj, Marius Nicoară, spune că rezultatul alegerilor, ce îl indică drept câştigător pe Sorin Apostu, confirmă "blatul făcut de partide în jurul PDL", iar cel al PSD, Teodor Pop Puşcaş, regretă că nu a avut "un aparat care să taie cordonul ombilical dintre Primărie şi PDL".

43 afișări
Imaginea articolului Nicoară: Rezultatele confirmă "blatul" de la alegerile din Cluj

Nicoară: Rezultatele confirmă "blatul" de la alegerile din Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară, a declarat, duminică noaptea,că rezultatele numărătorii paralele confirmă "blatul" care a avut loc la alegerile parţiale de duminică, în favoarea candidatului PDL Sorin Apostu.

"Rezultatele sunt clare şi confirmă blatul făcut de partide în jurul PDL şi al candidatului acestui partid. Eu am scos un scor excelent şi mulţumesc clujenilor care m-au votat. Rezultatul indică faptul că PNL a fost singur împotriva PDL şi a coaliţiei formate în jurul acestui partid", a spus Nicoară.

La rândul său, candidatul PSD Teodor Pop Puşcaş a declarat, că rezultatele alegerilor sunt consecinţele "unei campanii electorale furate şi mincinoase", defăşurate în favoarea candidatului PDL.

Potrivit lui Teodor Pop Puşcaş, Sorin Apostu va fi un primar "pe măsura campaniei duse de PDL, plină de minciuni".

"A fost o campanie electorală furată şi mincinoasă în favoarea candidatului PDL şi vom vedea consecinţele ei în perioada următoare. PDL a dus o campanie electorală plină de minciuni, cu promisiuni legate de diferite obiective, care nu au nimic de-a face cu municipiul", a spus Puşcaş.

Acesta a adăugat că rezultatul pe care l-a obţinut el este bun, dar nu îl mulţumeşte.

"Rezultatul este bun, dar nu sunt mulţumit. Din păcate, nu am avut un aparat ca să tai cordonul ombilical care leagă Primăria clujeană ca moştenire de PDL. Nu ştiu, însă, cine va fi adevăratul primar dintre Boc şi Apostu", a spus Puşcaş.

Numărătorile paralele făcute de PDL, PNL şi PSD Cluj îl indică pe Sorin Apostu câştigător din primul tur al alegerilor pentru Primăria Cluj-Napoca, pe locul al doilea fiind candidatul PNL, Marius Nicoară, cu 27 la sută din voturi, iar pe al treilea cel al PSD, Teodor Pop Puşcaş.

Citeşte şi:

Sorin Apostu (PDL) a câştigat alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca - numărătoare paralelă

Nouă candidaţi s-au înscris în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca

Clujul îşi alege noul primar

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici