Niculae Spiroiu, fost ministru al Apărării, dus la spital după ce i s-a făcut rău la o ceremonie

Generalul Niculae Spiroiu, fost ministru al Apărării, a fost preluat de o ambulanţă, marţi, şi dus la Spitalul Militar din Capitală după ce i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în timpul unei ceremonii organizate la Colegiul Naţional de Apărare.

132 afișări
Imaginea articolului Niculae Spiroiu, fost ministru al Apărării, dus la spital după ce i s-a făcut rău la o ceremonie

Niculae Spiroiu, fost ministru al Apărării, dus la spital după ce i s-a făcut rău la o ceremonie

Incidentul a avut loc în timpul ceremoniei de acordare a diplomelor absolvenţilor Colegiului Naţionale de Apărare, când generalului Niculae Spiroiu i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit.

Avocatul Daniel Fenechiu, care se afla la ceremonie, a spus că generalul a intrat foarte degajat în sala de festivităţi, a dat mâna cu câteva persoane, a mers la catedră şi a vrut să se aşeze pe scaun, în acel moment prăbuşindu-se.

"În momentul în care s-a aşezat pe scaun a picat cu faţa pe masă şi a devenit inert. Au sărit oamenii, l-au luat, l-au întins pe jos. Au venit doi SPP-işti, nu ştiu ce căutau acolo, probabil cu vreun demnitar, şi i-au făcut un masaj cardiac extrem de energic până când a venit ambulanţal. Când a venit ambulanţaă, era semiconştient, i-au mai făcut nişte injecţii, i-au cercetat funcţiile vitale, l-au pus pe targă şi l-au luat", a mai arătat Fenechiu.

El a precizat că în urma incidentului ceremonia a fost suspendată timp de aproximativ 40 de minute, după care a fost reluată şi înmânate diplomele.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, la rândul său, pentru MEDIAFAX că Niculae Spiroiu a fost preluat de un echipaj şi dus la Spitalul Militar, după ce i s-a făcut rău la evenimentul la care participa.

Ea a precizat că acesta a suferit o sincopă, respectiv o uşoară modificare de ritm cardiac, cu pierderea temporară a conştienţei, însă şi-a revenit foarte repede.

Generalul Niculae Spiroiu a fost ministru al Apărării Naţionale în perioada 1991-1994.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici