Nicuşor Dan cere prefectului suspendarea PUZ-urilor de sector, după ce a descoperit nereguli

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, cere prefectului atacarea celor cinci Planuri Urbanistice Zonale (PUZ) de sector, după ce a identificat 23 de motive de nelegalitate.

1012 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan cere prefectului suspendarea PUZ-urilor de sector, după ce a descoperit nereguli

Nicuşor Dan cere prefectului suspendarea PUZ-urilor de sector, după ce a descoperit nereguli

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că a identificat 23 de motive de nelegalitate la întocmirea PUZ-urilor de sector.

„O să cer prefectului municipiului Bucureşti să atace în instaţă cele cinci PUZ-uri de sector. În momentul în care el o face, ele vor fi suspendate şi prin acţiunea prefectului. Apogeul golăniei este constituit de aceste PUZ-uri de sector”, anunţă Nicuşor Dan.

El dă exemplu strada Matei Voievod, din Sectorul 2, unde sunt case, iar prin PUZ se propun imobile de 14 etaje.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nicuşor dan,
puz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici