Nicuşor Dan invită bucureştenii şi societatea civilă să decidă cum sunt cheltuiţi banii publici

  • Primarul Nicuşor Dan a declarat, luni, că în şedinţa CGMB au fost desfiinţate încă trei companii municipale, în acest fel eliminând „risipa din banii bucureştenilor”.
  • Pe de altă parte, Nicuşor Dan invită bucureştenii şi societatea civilă să decidă cum sunt cheltuiţi banii publici.
690 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan invită bucureştenii şi societatea civilă să decidă cum sunt cheltuiţi banii publici

Nicuşor Dan invită bucureştenii şi societatea civilă să decidă cum sunt cheltuiţi banii publici

Primarul general al Capitalei a spus că a fost determinat de la începutul mandatului să elimine companiile municipale.

„Un mesaj important pe care l-am transmis a fost determinarea de a desfiinţa companiile municipale şi de a elimina, în acest fel, risipa din banii bucureştenilor. Astăzi (luni - n.r.) am făcut încă un pas în această direcţie, prin votarea proiectelor de hotărâre de dizolvare şi lichidare a trei companii municipale”, a spus Nicuşor Dan.

De asemenea, în şedinţa de luni a fost votat un proiect prin care Primăria invită bucureştenii şi societatea civilă să decidă asupra modului în care sunt cheltuiţi banii din bugetul public.

„Proiectul de bugetare participativă prevede alocarea anul acesta a unui buget de 2 milioane lei, iar prin intermediul acestei măsuri vor putea fi propuse proiecte de dezvoltare a Capitalei în valoarea maximă de 500 de mii fiecare”, a mai spus Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici