Ninge abundent la munte. Un metru de zăpadă s-a aşternut în Poiana Braşov. „A nins pentru tot sezonul”

Ninsorile abundente continuă la munte. Un metru de zăpadă s-a aşternut în Poiana Braşov, iar drumul dintre Răşnov şi statiune este blocat de copacii căzuti pe carosabil.

1422 afișări
Imaginea articolului Ninge abundent la munte. Un metru de zăpadă s-a aşternut în Poiana Braşov. „A nins pentru tot sezonul”

Ninsorile abundente, la munte. 1 metru de zăpăda s-a aşternut în Poiana Braşov/ FOTO Facebook: Poiana Braşov

Este cea mai mare cantitate de zăpadă depusă în ultimii ani, în doar două zile.

Si în Braşov câteva străzi sunt blocate de arbori care au căzut şi pe maşini.

Unii au izbucnit în urale pe Facebook şi au comentat că ninge pentru tot sezonul de iarnă 2020-2021, când a nins rar, chiar şi la munte. 

 

Publicată de Emil Farcasanu pe Marţi, 16 martie 2021
 
 
Publicată de Poiana Brasov/ Romania pe Miercuri, 17 martie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod ninsoare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici