NINGE în Munţii Retezat. Refugiile, deschise pentru a putea fi folosite de turişti

În Munţii Retezat, din judeţul Hunedoara, a început să ningă, de câteva zile, stratul de zăpadă măsurând câţiva centimetri. Salvamontiştii transmit că toate refugiile sunt deschise pentru a putea fi folosite de turişti.

1636 afișări
Imaginea articolului NINGE în Munţii Retezat. Refugiile, deschise pentru a putea fi folosite de turişti

Ninge în Munţii Retezat. Refugiile, deschise pentru a putea fi folosite de turişti

Din cuaza temperaturilor scăzute din ultimele zile, în Munţii Retezat, din judeţul Hunedoara, ninge încet de câteva zile.

Astfel, duminică, stratul de zăpadă măsura câţiva centimetri.

Reprezentanţii Parcului Naţional Retezat nu recomandă drumeţiile montane.

"A nins în Retezat şi este frig. Dacă vă încumetaţi să urcaţi - deşi nu recomandăm - luaţi-vă echipament adecvat. Atenţie! În Retezat sunt doar câteva locuri cu semnal GSM. De reţinut că Salvamontul nu face permanenţă continuu, ca în plin sezon turistic", comunică reprezentanţii Parcului Naţional Retezat.

De asemenea, Salvamont Hunedoara transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că toate refugiile din Munţii Retezat vor rămâne deschise pentru a putea fi folosite de turişti.

”Salvamont Hunedoara vă informează că activitatea de asigurarea a asistenţei salvamont în regim de permanenţă la refugiile Bucura, Zanoaga, Poiana Pelegii şi Buta, până la începerea iernii, se restrânge doar pentru perioada weekend-urilor. Toate refugiile vor rămâne deschise pentru a putea fi folosite de turişti”, spun reprezentanţii Salvamont Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici