Ninge în Neamţ. Drumarii intervin cu un utilaj de deszăpezire | FOTO

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi intervin, luni seara, pe DN15B, în zona localităţii Petru Vodă, judeţul Neamţ, unde a început să ningă, cu un utilaj dotat cu lamă şi răspânditor de material antiderapant.

264 afișări
Imaginea articolului Ninge în Neamţ. Drumarii intervin cu un utilaj de deszăpezire | FOTO

Ninge în Neamţ. Drumarii intervin pe DN15B cu un utilaj de deszăpezire

Potrivit DRDP Iaşi, din cauza ninsorii şoseaua este udă, iar temperatura era luni seara de 1 grad Celsius.

„Pe sectorul de drum menţionat, DRDP Iaşi acţionează cu o autobasculantă dotată cu lamă şi răspânditor de material antiderapant”, au anunţat reprezentanţii DRDP Iaşi pe pagina de Facebook a instituţiei.

Conform acestora, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme deosebit de rece, ninsori la munte şi precipitaţii mixte în zonele subcarpatice, valabilă până marţi, la ora 10.00. Potrivit meteorologilor, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada.

Vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de marţi, precum şi în noaptea de marţi spre miercuri.

Pe acest fond, DRDP Iaşi le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să aibă maşinile echipate corespunzător, dacă se deplasează în zonele vizate de avertizările meteo.

Taguri:
ninge,
deszăpezire,
drdp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici