Ninsoare în luna martie, în condiţii de limitare a circulaţiei persoanelor în România. Drumuri închise la periferia Craiovei/ Oameni salvaţi din nămeţi în Olt | VIDEO

  • Un autobuz cu muncitori a rămas blocat, marţi, în zăpadă, pe un drum din Olt.
  • Mai multe maşini au rămas blocate în nămeţi, marţi, pe drumurile din Dolj, din cauza viscolului.
  • În unele zone din Dolj, zăpada are peste un metru, iar utilajele de deszăpezire nu pot înainta din cauza vântului puternic.
252 afișări
Imaginea articolului Ninsoare în luna martie, în condiţii de limitare a circulaţiei persoanelor în România. Drumuri închise la periferia Craiovei/ Oameni salvaţi din nămeţi în Olt | VIDEO

Ninsoare în luna martie, în condiţii de limitare a circulaţiei persoanelor

Pompierii din Slatina au intervenit pe DJ 546 D, între localităţile Milcovu din Deal şi Ulmi, unde un autobuz a rămas blocat din cauza viscolului.

Pompierii au preluat 7 navetişti - trei femei şi patru bărbaţi - care sunt transportaţi către Slatina.

Tronsonul din DJ 546 D, între localităţile Milcovu din Deal şi Ulmi, este blocat pentru deszăpezire.

Maşini blocate în nămeţi, în judeţul Dolj, din cauza viscolului

Mai multe maşini au rămas blocate în nămeţi, marţi, pe drumurile din Dolj, din cauza viscolului. În unele zone, zăpada are peste un metru, iar utilajele de deszăpezire nu pot înainte din cauza vântului puternic.

Pe Drumul Judeţean 561, între localităţile Calopăr şi Segarcea, nu se poate circula. Mai multe maşini au derapat şi sunt blocate în şanţuri, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Calopăr, Marin Catalina.

Potrivit edilului din Calopăr, drumul este acoperit cu zăpadă şi nu se vede, iar utilajele nu fac faţă din cauza vântului puternic care aduce înapoi zăpada pe şosea.

„Nu mai ştiu ce să facem. Şi eu sunt înzăpezit. Sunt căzut în şanţ. Nu ştiu exact câte maşini sunt înzăpezite, se vede coloană. Noi ne ducem cu două utilaje şi suntem căzuţi în zăpadă, spre Segarcea. Oamenii să nu plece pentru că nu se vede nimic. E iadul pe pământ. Zăpada are un metru şi ceva, dar e ca un fum. O ia vântul de pe câmp şi o spulberă pe drum”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Cătălina, primarul comunei Calopăr.

Şi Centura de Sud a Craiovei este blocată. Cinci utilaje de la Drumuri Naţionale încearcă să deszăpezească, dar din cauza vântului puternic nu se vede nimic, potrivit directorului DRDP Craiova, Gabriel Bratu.

„Centura de Sud a Craiovei este blocată. Bate foarte tare vântul, vizibilitatea e zero. Eu sunt chiar aici, pe centură, aştept trailerul cu autofreza. Am 5 utilaje, dar degeaba. Nu facem faţă. Cu cinci utilaje aici, sunt blocat, nu se poate circula. Sunt nămeţíi de un metru aici”, a spus Gabriel Bratu.

Potrivit Poliţiei Dolj, 6 drumuri in judeţul Dolj sunt blocat, iar pe alte cinci se circulă cu dificultate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici