Video NINSOARE la sfârşitul lunii martie în Predeal: Drumarii intervin cu utilaje şi material antiderapant | FOTO, VIDEO

Drumarii intervin, marţi, în judeţul Braşov, pe DN 1, în Predeal şi pe DN73A, zona Râşnov, cu mai multe utilaje de deszăpezire şi împrăştie material antiderapant, după ce în zonă a început să ningă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1112 afișări

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Elekes Robert, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în Predeal a început să ningă în jurul orei 9.30.

Mai multe utilaje de deszăpezire intervin pe DN1 şi DN73A, spre Râşnov.

Stratul de zăpadă este de 2 - 3 centimetri, pe marginea drumului. Pe şosea nu s-a depus pentru că intervin mai multe utilaje de deszăpezire. Împrăştiem şi material antiderapant. Intervenim pe DN1 şi DN73A”, a declarat Elekes.

Potrivit reprezentanţilor Centrului Meteorologic Transilvania Sud, în Predeal va ninge până marţi seara, iar pentru miercuri sunt prognozate temperaturi de 2 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici