NINSORI în toată ţara, până miercuri seară. VREMEA până pe 7 aprilie şi ce temperaturi vor fi în weekend

În toate regiunile ţării, inclusiv în zona Capitalei, va mai ninge, temporar, până miercuri la 23.00, iar în sud-estul ţării şi la munte vântul va sufla cu viteze de până la 40-50 de kilometri pe oră, potrivit unei informări emise marţi seară de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

8443 afișări
Imaginea articolului NINSORI în toată ţara, până miercuri seară. VREMEA până pe 7 aprilie şi ce temperaturi vor fi în weekend

NINSORI în toată ţara, până miercuri seară. VREMEA până pe 7 aprilie şi ce temperaturi vor fi în weekend (Alex Chitu/Mediafax Foto)

Potrivit informării valabile de marţi, ora 20.00 până miercuri, ora 23.00, în acest interval, va mai ninge, temporar, în toate regiunile, inclusiv în zona Capitalei.

Totodată, în noaptea de marţi spre miercuri şi în prima parte a zilei de miercuri, în sud-estul ţării şi la munte, vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 40-50 de kilometri pe oră, se precizează în aceeaşi informare.

Circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale, însă nu sunt porţiuni de drumuri închise sau blocate, stratul de zăpadă depus pe carosabil fiind între unu şi patru centimetri.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat marţi dimineaţă că nu sunt porţiuni de drumuri naţionale şi judeţene închise sau blocate. De asemenea, nu sunt persoane blocate, înzăpezite sau aflate în situaţii dificile.

Cum va fi vremea până pe 7 aprilie

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 25 martie - 7 aprilie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici