Ninsori şi intensificări ale vântului de miercuri seară până vineri

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că de miercuri seară şi până vineri va ninge în cea mai mare parte a ţării, iar în mai multe judeţe vor avea loc şi intensificări ale vântului.

72 afișări
Imaginea articolului Ninsori şi intensificări ale vântului de miercuri seară până vineri

Ninsori şi intensificări ale vântului de miercuri seară până vineri (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Avertizarea meteorologilor este valabilă începând de miercuri, ora 23.00, şi până vineri la ora 18.00, în acest interval urmând că ningă temporar în cea mai mare parte a ţării.

În noaptea de miercuri spre joi şi în prima parte a zilei de joi ninsorile vor fi pe arii mai extinse şi izolat mai consistente în Oltenia şi în Dobrogea, apoi în special în regiunile din jumătatea de vest.

"Va continua să ningă, local mai abundent, şi în zonele de munte", precizează ANM.

De asemenea, în judeţele Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi vântul va avea intensificări cu viteze de 50 - 60 km/h şi temporar, în prima parte a intervalului, va viscoli ninsoarea.

În zona litoralului viteza vântului va depăşi 70 km/h, iar precipitaţiile vor fi mixte.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici