Noi acuzaţii grave în cazul din CARACAL: „O vecină a ieşit în stradă să le spună poliţiştilor de ţipete. A fost trimisă la culcare"

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei pentru Modernizarea României spune că o vecină ar fi vrut să le spună poliţiştilor de ţipetele pe care le-a auzit în casa lui Gheorghe Dincă, dar a fost trimisă la culcare. Cumpănaşu a negat că aceasta a sunat la 112, aşa cum s-a vehiculat.

8692 afișări
Imaginea articolului Noi acuzaţii grave în cazul din CARACAL: „O vecină a ieşit în stradă să le spună poliţiştilor de ţipete. A fost trimisă la culcare"

Caz CARACAL: „O vecină a ieşit în stradă să le spună poliţiştilor de ţipete. A fost trimisă la culcare"

"Nu există acel apel, există o ieşire în stradă a vecinei care a fost adresată poliţiştilor care a sesizat ţipete, dar a fost trimisă la culcare de poliţişti", a spus Alexandru Cumpănaşu, într-o intervenţie TV.

Unchiul Alexandrei nu exclude ca Gheorghe Dincă să fi avut complici.

"Şi eu cred că acest om avea un modus operandi care includea şi alte persoane. Dacă nu avea loc de muncă, dacă avea interdicţie de a se duce la familia lui în Italia. Cred că omul acesta nu e străin de alte persoane. Trebuie luat listingul monstrului şi mers către toate persoanele care îl ştiau. La un moment dat oamenii aceştia se laudă, fac lucruri", a spus Cumpănaşu, la Antena 3.

Taguri:
caracal,
crima,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici