Noi audieri în cazul Caracal. Bunicul şi mama Luizei, chestionaţi de zeci de ori de anchetatori: „Ne-au întrebat tot felul de anomalii”. VIDEO

Rudele Luizei Melencu, tânăra de 19 ani din Dolj dispărută fără urmă de mai bine de opt luni, sunt audiate, luni, la IPJ Dolj. Bunicul tinerei spune că până acum familia a fost întrebată numai „anomalii”, în timp ce mama ei crede că anchetatorii vor să intimideze.

2206 afișări

Procurorii DIICOT au chemat la audieri şi colegi de-ai tinerei, dar declaraţii va da şi fostul iubit al Luizei Melencu.

Înainte de a intra la audieri, bunicul şi mama Luizei au declarat că au fost chestionaţi de zeci de ori, dar că anchetatorii au pornit pe o pistă greşită de la început.

„Nu ştim concret pentru ce am fost chemaţi şi de ce. Nu ne-a spus nimeni absolut nimic.(...) Cred că am fost audiaţi de peste 20 de ori. Ne-au întrebat tot felul de anomalii. (...) Până pe data de 25 iulie, când Alexandra a fost răpită, noi n-am ştiut absolut nimic. Nimeni n-a venit cu o dovadă concretă, să ne spună în realitate ce s-a întâmplat cu Luiza. Abia atunci şi-au adus şi ei aminte că Luiza există şi Luiza a avut aceeaşi soartă, poate, ca şi... Dar noi ne menţinem părerea şi suntem ferm convinşi că Luiza a fost traficată şi a fost răpită”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

„Asta a fost baza: că Luiza e plecată de bunăvoie.(...) Tot astfel de întrebări sunt. Nu-şi aveau rostul. Una-i cazul, alta cu ce se îmbrăca. Nu cred că era necesar să întrebe cu ce se îmbrăca. Chiar era o fată decentă. O fată chiar foarte simplă a fost Luiza”, a spus şi mama tinerei, Monica Melencu.

Întrebată ce informaţii relevante pentru anchetă ar putea oferi la aceste audieri, rudele Luizei Melencu au spus că se aşteaptă să fie întrebate „tot felul de anomalii" care să „intimideze".

Fostul iubit al Luizei Melencu spune că este audiat pentru prima dată de la dispariţie

Fostul iubit al Luizei Melencu este audiat, luni, la Craiova, el spunând că este pentru prima dată când e citat în acest dosar: „Chiar nu ştiu de ce nu m-au audiat până acum”. Băiatul afirmă că Luiza primea nenumărate apeluri anonime noaptea, înainte de dispariţie.

Tânărul a fost citat pentru prima dată în acest dosar, deşi el susţine că le-a cerut anchetatorilor de câteva luni să-i asculte mărturiile.

Citeşte continuarea...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
melencu,
audieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici