Noi audieri în dosarul lui Liviu Dragnea | Mocioalcă: Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum/ Cristian Duică, fost director în cadrul CNADNR, chemat ca martor la DNA

Deputatul PSD Ion Mocioalcă a fost audiat, de procurorii DNA, în dosarul Tel Drum, în care este anchetat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

1459 afișări
Imaginea articolului Noi audieri în dosarul lui Liviu Dragnea | Mocioalcă:  Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum/ Cristian Duică, fost director în cadrul CNADNR, chemat ca martor la DNA

Deputatul PSD Ion Mocioalcă, audiat în dosarul lui Liviu Dragnea: Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum

"Au fost întrebări foarte puţine la care am răspuns cu maximă sinceritate. Eu n-am nicio legătură cu Tel Drum. Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum", a spus parlamentarul după audiere.

În dosarul „Tel Drum”, în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunţat că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine liderului PSD.

Preşedintele PSD a contestat, săptămâna trecută, sechestrul dispus de DNA în dosarul Tel Drum, invocând faptul că nu s-a constituit nicio parte vătămată în cauză. Contestaţia a fost respinsă.

Cristian Duică, fost director în cadrul CNADNR, audiat în dosarul Tel Drum

Cristian Duică, fost director în cadrul Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, a fost audiat, luni, ca martor, în dosarul Tel Drum. Duică a fost angajat al companiei Tel Drum în anul 2012.

"Am lucrat şase luni la Tel Drum, din martie 2012. M-au întrebat de o proiectare a unui drum judeţean", a declarat Cristian Duica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici