Noi cazuri de agresare a minorilor. Doi copii sechestraţi în Bucureşti, respectiv Călăraşi, ar fi fost abuzaţi sexual. Metoda de racolare

Doi minori dintr-un centru de plasament din Capitală ar fi fost sechestraţi de un bărbat şi agresaţi sexual, acesta fiind reţinut de poliţişti, precizează surse judiciare pentru MEDIAFAX. Unul dintre copii a fost închis într-o baracă din Călăraşi ,iar celălalt a fost găsit în Sectorul 3 al Capitalei.

1816 afișări
Imaginea articolului Noi cazuri de agresare a minorilor. Doi copii sechestraţi în Bucureşti, respectiv Călăraşi, ar fi fost abuzaţi sexual. Metoda de racolare

Doi copii sechestraţi în Bucureşti, respectiv Călăraşi, ar fi fost abuzaţi sexual de acelaşi bărbat

Poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui minor dintr-un centru de plasament, acesta nefiind însă la prima dispariţie.

Potrivit unor surse judiciare, echipajele care au plecat în căutarea minorului au avut indicii că acesta s-ar afla într-o locaţie din Călăraşi. La faţa locului (în Călăraşi) au găsit, însă, un alt minor sechestrat într-o baracă, fiind identificat şi proprietarul.

Copilul ar fi fost agresat sexual de bărbat. Ulterior, după mai multe cercetări, primul copil dat dispărut a fost găsit sechestrat la o adresă din Sectorul 3 al Bucureştiului care îi aparţinea aceluaşi bărbat.

Aceleaşi surse arată că, potrivit primelor indicii, bărbatul ar profita de situaţia precară a unor minori pentru a-i agresa, acesta fiind un mod de operare.

Potrivit IPJ Călăraşi, poliţiştii au depistat vineri un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzăreşti, judeţul Călăraşi, care este principalul suspect în cazul unui dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate şi de infracţiuni la viaţa sexuală.

„În fapt, pe baza informaţiilor colegilor din cadrul Poliţiei Capitalei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat în locuinţa suspectului un minor şi la o adresa din Bucureşti un alt minor, ambii instituţionalizaţi, despre care, din primele verificări, există indicii ca ar fi victime ale celui în cauză”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bianca Ghiveci, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi.

În cauză, a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost reţinut.

Taguri:
copii,
sechestraţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici