Noi date. Incendiul de la sauna din Timişoara, provocat. 32 de persoane au fost evacuate

Incendiul de la sauna unei săli de sport din Timişoara a fost pus intenţionat, arată primele cercetări ale pompierilor.

1801 afișări
Imaginea articolului Noi date. Incendiul de la sauna din Timişoara, provocat. 32 de persoane au fost evacuate

Incendiul de la sauna unei săli de sport din Timişoara a fost pus intenţionat

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului: folosirea intenţionată a sursei de aprindere”, anunţă ISU Timiş.

Incendiul la sauna unei săli de sport din Timişoara a izbucnit sâmbătă după-amiază. La incendiu au fost trimişi 13 pompieri cu două autospeciale de stingere.

Reprezentanţii ISU Timiş au anunţat că 32 de persoane au fost evacuate şi niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a fost stins în scurt timp.

 

Taguri:
sală sport,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici