Noi detalii despre criminalul din Făget: Bărbatul a consumat cocaină înainte de atac/ Primele două victime erau părinţii fostei iubite | FOTO, VIDEO

Ionel Boldea, autorul crimei din Făget, ar fi consumat trei droguri, printre care şi cocaină, înainte de atacuri, acesta fiind considerat un individ periculos. Apropiaţii susţin că tânărul îi cunoştea pe cei doi soţi pe care i-a bătut în parcul din Făget, ei fiind părinţii fostei iubite. transmite corespondentul MEDIAFAX.

8814 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre criminalul din Făget: Bărbatul a consumat cocaină înainte de atac/ Primele două victime erau părinţii fostei iubite | FOTO, VIDEO

Noi detalii despre criminalul din Făget: Bărbatul era drogat în momentul comiterii atacurilor

UPDATE ora 12.00 Criminalul din Făget a consumat cocaină înainte de atac. Primele 2 victime, părinţii fostei iubite

Ionel Boldea, autorul crimei din Făget, ar fi consumat trei droguri, printre care şi cocaină, înainte de atacuri, acesta fiind considerat un individ periculos. Apropiaţii susţin că tânărul îi cunoştea pe cei doi soţi pe care i-a bătut în parcul din Făget, ei fiind părinţii fostei iubite.

Potrivit unor surse judiciare, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea drogurilor, la Spitalul Municipal Timişoara, a reieşit că Ionel Boldea, autorul crimei din oraşul Făget, ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care şi cocaină.

De altfel, apropiaţii spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar şi că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri şi alte violenţe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

De asemenea, conform unor surse judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din oraşul Făget. Cei doi erau părinţii fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relaţia, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia eset în comă.

La ora transmiterii acestei ştiri, Ionel Boldea se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, unde este audiat. Individul este cercetat pentru cinci infracţiuni: omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt şi conducere sub influenţa stupefiantelor.


Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani care a ucis în bătaie un bărbat, iar pe alte cinci le-a rănit, a fost drogat în momentul comiterii atacurilor din zona oraşului Făget, individul fiind cercetat pentru cinci infracţiuni. 

Potrivit unor surse judiciare, miercuri dimineaţa, în momentele în care a comis atacurile asupra celor şase persoane din zona oraşului Făget, dintre care pe una a omorât-o în bătaie, Ionel Boldea se afla sub influenţa unor substanţe stupefiante.

După ce a fost prins de poliţişti, joi dimineaţa, în apropierea locuinţei sale din satul Bichigi, Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal Timişoara, unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili ce droguri a consumat. Surse din cadrul anchetei au declarat că unul dintre drogurile consumate ar fi cocaina.

Aceleaşi surse arată că bărbatul ar fi confirmat, în timpul audierilor, că a consumat droguri înainte de comiterea atacurilor.

Tânărul a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat. Individul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt şi conducerea unui vehicul sub influenţa stupefiantelor.

Autorul crimei din Făget a declarat că a acţionat „din cauza icoanei dintr-o cameră”

Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani, care a ucis în bătaie un bărbat şi a rănit alte cinci persoane, le-a declarat poliţiştilor, imediat după ce a fost încătuşat, că a recurs la aceste gesturi „din cauza icoanei dintr-o cameră", care i-ar fi dat „o forţă inumană”.

Imediat după ce a fost încătuşat, Ionel Boldea a fost întrebat de către poliţişti de ce a recurs la gesturile comise miercuri, susţinând că „din cauza unei icoane dintr-o cameră. Icoana de argint m-a făcut să ies din casă la şase dimineaţa şi să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu mă agresaţi că mă gândesc rău. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău".

Taguri:
criminal,
drog,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici