Noi informaţii despre cazul cumplit din Buzău: Femeia găsită moartă pe un câmp, acoperită cu crengi şi viţă de vie, a fost ucisă

Femeia dispărută de aproape o lună şi găsită moartă, acoperită cu resturi de porumb, viţă de vie sau crengi, pe un câmp din Buzău, a fost ucisă, au stabilit, vineri, medicii legişti, în urma necropsiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

23797 afișări
Imaginea articolului Noi informaţii despre cazul cumplit din Buzău: Femeia găsită moartă pe un câmp, acoperită cu crengi şi viţă de vie, a fost ucisă

Noi informaţii despre cazul cumplit din Buzău: Femeia găsită moartă pe un câmp, acoperită cu crengi şi viţă de vie, a fost ucisă

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în urma necropsiei medicii legişti au stabilit că femeia dată dispărută în 20 iunie de fratele său şi găsită moartă pe câmp a fost ucisă.

Femeia a avut parte de o moarte violentă, au stabilit medicii, care i-au găsit o lovitură puternică la cap, au spus aceleaşi surse.

Cazul a fost preluat la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Deocamdată nu se ştie de ce a fost ucisă femeia şi nici de către cine.

Cadavrul femeii, peste care au fost aruncate resturi de la culturile de porumb, viţă de vie sau crengi, a fost găsit miercuri de poliţiştii buzoieni pe marginea unui câmp din apropierea localităţii Gălbinaşi.

Taguri:
femeie,
poliţie,
ucisă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici