Noi informaţii legate de starea de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca

Surse medicale au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare „staţionară”,nefiind înregistrată nicio evoluţie în acest sens. Potrivit aceleiaşi surse, artistul e încă internat la Spitalul Floreasca „în stare gravă, la fel de rea, vegetativă”.

8166 afișări
Imaginea articolului Noi informaţii legate de starea de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca

Noi informaţii legate de starea de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca

Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că Mihai Constantinescu se află în continuare internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală, într-o stare extrem de delicată, fiind ţinut pe aparate. „E în stare gravă, la fel de rea, înţeleg că vegetativă. Încă e ţinut pe aparate. (...) E staţionar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, spun sursele medicale.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de mai bine de trei săptămâni.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici