Noi paturi pentru bolnavii cu forme medii de Covid la Spitalul de Urgenţă Ilfov

Nunărul paturilor pentru bolnavii cu forme medii de Covid-19 va fi suplimentat cu 30 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov.

205 afișări
Imaginea articolului Noi paturi pentru bolnavii cu forme medii de Covid la Spitalul de Urgenţă Ilfov

Încă 30 de paturi pentru bolnavii cu forme medii de Covid la Spitalul de Urgenţă Ilfov

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Ilfov, situaţia din judeţ se imbunătăţeşte, iar rata de infectare a scăzut în ultimele zile. Cu toate acestea, toate paturile destinate bolnavilor de Covid-19 sunt ocupate.

„În acest moment toate paturile destinate bolnavilor de covid 19 sunt ocupate de cazuri medii şi grave. De aceea, am dispus măsuri pentru suplimentarea capacităţii de tratare, ţinând cont de capacitatea unităţii spitaliceşti. Vom avea încă 30 de paturi pentru tratarea pacienţilor cu forme medii şi necesar de oxigen la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov, pe lângă cele 75 existente deja”, a declarat Hubert Ştefan Petru Thuma, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov.

„Am crescut numărul de paturi pentru tratarea pacienţilor cu forme medii şi necesar de oxigen cu 15 paturi în aceasta dimineată (sâmbătă dimineaţa-n.r.). Iar alte 15 paturi vor fi operaţionale în maximum 48 de ore, când vom putea număra 90 de paturi pentru tratarea pacienţilor cu SARS-CoV-2. De asemenea, se fac lucrări de reparare şi verificare a instalaţiilor electrice, instalaţiilor sanitare precum şi a instalaţiilor de fluide medicale”, a spus Călin Mircea Laza, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici