Noi proteste de amploare sunt anunţate în acest weekend în Capitală. Se planifică crearea celui mai mare ”tricolor uman”

Noi manifestaţii faţă de Guvern sunt anunţate pe platforma de socializare Facebook, în contextul în care vineri seara s-a încheiat a 11-a zi consecutivă de proteste, în care românii şi-au arătat nemulţumirea faţă de Executiv şi au cerut demisia Guvernului Grindeanu.

10523 afișări
Imaginea articolului Noi proteste de amploare sunt anunţate în acest weekend în Capitală. Se planifică crearea celui mai mare ”tricolor uman”

Noi proteste de amploare sunt anunţate în acest weekend în Capitală (Imagine: Andreea Alexandru/ Foto Mediafax)

De data aceasta, însă, pe lângă protest paşnic, duminică se planifică şi crearea ”celui mai mare tricolor uman”.

Cetăţenii sunt îndemnaţi să vină la manifestaţie îmbrăcaţi cu una dintre cele trei nuanţe alea drapelului naţional: roşu, galben sau albastru.

”Continuam protestele in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotrare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine!

Duminica aceasta cream impreuna cel mai mare TRICOLOR UMAN!

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu un material de culoare: ROSU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi de aceasi culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul in culorile TRICOLORULUI.

Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum privesti spre Guvern)
1. Stanga Palatului Victoria -> ROSU
2. Centru -> GALBEN
3. Dreapta Palatului Victoria - ALBASTRU”
, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, care poate fi consultată aici.

Peste 5.000 de persoane şi-au anunţat deja prezenţa, prin intermediul paginii de Facebook. 

Citeşte şi: Proteste Cotroceni

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici