Noi reguli pentru şoferii de TIR: Angajatorul le pune la dispoziţie spaţiu de izolare

  • Potrivit Ordonanţei militare numărul 4, anunţate duminică seară, şoferii de TIR sunt obligaţi să respecte noi reguli
  • Angajatorii şoferilor de TIR le vor pune acestora la dispoziţie spaţii de izolare
  • Autorităţile le spun acestora la dispoziţie spaţii contracost
17768 afișări
Imaginea articolului Noi reguli pentru şoferii de TIR: Angajatorul le pune la dispoziţie spaţiu de izolare

Noi reguli pentru şoferii de TIR

Angajatorii şoferilor de TIR le vor pune acestora la dispoziţie spaţii de izolare. Autorităţile le spun acestora la dispoziţie spaţii contracost.

„Conducătorii auto care intră în ţară, cei care conduc maşini mai mari de 3,4 tone au trei opţiuni, pentru a-şi proteja familiile: angajatorul le pune la dispoziţie un spaţiu de izolare, fie stau acasă cu familia, fie autorităţie pun la dispoziţe, contra cost cazarea pentru 14 zile”, spus ministrul de Interne Marcel Vela, duminică seara.

Aceleaşi măsuri sunt luate, prin Ordonanţa Militară nr. 4 şi pentru piloţi şi personalul navigant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici